Als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u naar de volgende link gaan https://shop.jaeger-direkt.nl/account/password waarna u uw e-mailadres invult.

Na het indienen van het formulier, wordt er een e-mail gestuurd met een willekeurig gegenereerd wachtwoord waarmee u kunt inloggen in de webshop.

Dit wachtwoord wordt alleen verstuurd naar het e-mailadres waarmee u bent geregistreerd in de webshop en is dus beschermd tegen misbruik.