Om de webshop en mobiele applicaties voor u persoonlijk te maken waardoor u uw winkelmandje tijdens uw sessie met bestellingen aan kunt vullen en/of te beheren, gebruiken we - zoals veel online winkels - Cookies.

De meeste van de door ons gebruikte cookies worden na het sluiten van de browsersessie van uw harde schijf gewist. (Sessie cookies).

Andere cookies blijven op uw en mogelijk onze computer om deze tijdens uw volgende bezoek te herkennen (Permanente cookies). Deze cookies zorgen ervoor dat u niet steeds opnieuw uw e-mail adres moet ingeven.

Als u geen gebruik wilt maken van cookies, kunt u het cookie-instellingen in de beveiligingsinstellingen van uw browser aan passen. In de meeste gevallen is deze instellingsmogelijkheid mogelijk 'Instellingen' of 'Internet-opties'. Om ons winkelwagentje te gebruiken, moeten de 'tijdelijke cookies' zijn ingeschakeld.

Details hierover vindt u in ons privacybeleid.

https://shop.jaeger-direkt.nl/privacybeleid