Uw persoonlijke gegevens worden in het bestelproces en binnen uw account versleuteld met SSL (Secure Socket Layer, sleuteluitwisseling: RSA 1024 bit versleuteling van gebruikersgegevens: Triple DES 1024 bits).

Een beveiligde verbinding kunt u herkennen wanneer het adres van de browser begint met 'https: // ... "in plaats van" http: // ... " en wanneer er in de linkerbovenhoek in het venster een 'hangslotje' verschijnt.

Wij beveiligen onze website en andere systemen door middel van technische en organisatorische maatregelen tegen verlies, vernietiging, toegang, wijziging of verspreiding van uw gegevens door onbevoegden.

Details hierover vindt u in ons privacybeleid.

https://shop.jaeger-direkt.nl/privacybeleid