Een voorkeurslijst dient een 'herinneringslijst', waarin u zoveel artikelen kan toevoegen als u wilt.

Dit kan zeer handig zijn bij artikelen die u vaker afneemt, zodat u deze niet telkens 1 voor 1 op hoeft te zoeken. Wanneer ze in uw voorkeurslijst staan, kunt u ze met 1 druk op de knop toevoegen aan uw winkelwagentje.

Om een item toe te voegen een uw wenslijst / winkelwagentje, moet u wel ingelogd zijn.

Ga naar 'Mijn account' en klik op 'Voorkeurslijsten'. Hier kunt u voorkeurslijsten maken en/of artikelen toevoegen aan de voorkeurslijsten.

Ook kunnen artikelen bij het betreffende artikelen zelf worden toegevoegd aan de voorkeurslijsten. Onder de grote blauwe button 'In het winkelwagentje', kunt u bij 'Aan voorkeurslijst toevoegen' artikelen aan uw voorkeurslijst toevoegen.